Zoeken naar aandeel fortis

 
 
aandeel fortis

Please continue to support Morningstar by adding us to your whitelist or disabling your ad blocker while visiting oursite. No Thanks I've' disabled it. Ad blocker detected. Unfortunately, we detect that your ad blocker is still running.To access our site, simply turn off your ad blocker and press I've' disabled it to continue.
Witte rook voor Fortisschikking Dierickx Leys.
Als u in de periode tussen 28 februari 2007 en 14 oktober 2008 Fortis aandelen in portefeuille had, komt u in aanmerking voor het indienen van een schadeclaim, ook als u zich niet heeft aangesloten bij een collectieve rechtszaak of belangenorganisatie.
Fortis-aandeelhouders worden voor 13, miljard euro gecompenseerd NRC.
Tien jaar na het faillissement van Fortis is de juridische procedure rond de compensatieregeling van de Fortis-aandeelhouders voorbij. De circa 200.000 beleggers krijgen in totaal 13, miljard euro van Ageas, de rechtsopvolger van de Nederlands-Belgische bank en verzekeraar. Leeslijst Artikel delen.
Rechter beslist: Fortis-verliezers krijgen vergoeding Brussel Het Nieuwsblad.
Alle analisten prezen het Fortis-aandeel aan. Fortis was een beetje het goede huisvader-aandeel. Van 22 naar 024, euro. Toen kwam de bankencrash door de economische crisis konden mensen het geld dat ze bij de banken hadden geleend niet meer terugbetalen en was Fortis virtueel failliet. Het aandeel kelderde.
Schadevergoeding wenkt voor Fortis-gedupeerden De Standaard.
De goedkeuring voor de schikking komt er tien jaar na de ondergang van de Belgisch-Nederlandse grootbank Fortis. De koers van het aandeel kelderde in anderhalf jaar tijd van 30 euro naar amper enkele eurocenten. Dat had alles te maken met de mega-overname van de Nederlandse bank ABN-Amro door het trio Fortis/Royal Bank of Scotland/Banco Santander.
Ex-aandeelhouders" krijgen hooguit 2 euro per Fortis-aandeel" Binnenland Nieuws HLN.
De circa 1.200 ex-Fortisaandeelhouders die advocaat Mischaƫl Modrikamen naar eigen zeggen vertegenwoordigt, zijn volgens hem niet" gebonden door het principeakkoord over het Fortis-verleden. De advocaat verwacht dat de schadevergoeding de aandeelhouders maximaal slechts 2 euro per aandeel zal opleveren. De" enveloppe van 12, miljard euro betekent volgens onze schattingen een schadevergoeding van minimaal 06, euro en maximaal 15, tot 2 euro per toenmalig Fortis-aandeel, aldus Modrikamen. Dat" lijkt eerder beperkt in het licht van de geleden schade." Hoewel de aandeelhouders die hij vertegenwoordigt, niet gebonden zijn door het principeakkoord, zegt de advocaat dat hij openstaat voor een gesprek met Ageas. Het Belgische Aandeelhouders Syndicaat Fortis ASF-SAF vindt dat er in het akkoord geen" of onvoldoende rekening gehouden wordt met Belgische procedures.
VEB Aandeelhouders Fortis betalen de rekening.
Na deze transactie bestaat het beursgenoteerde Fortis Groep nog slechts uit Fortis Insurance International, de participatie van 66 procent in de entiteit waarin de restanten van de gestructureerde kredietportefeuille zijn ondergebracht en een op dat moment onbekend bedrag aan contanten. De verkoopopbrengsten van de verschillende bedrijfsonderdelen tellen op tot ruim 19 miljard euro, ofwel ruim 8 euro per aandeel Fortis.
Fortis Wikipedia.
Bronnen: dagkoersen aandeel Fortis op www.behr.nl en oude koersen en grafieken aandeel Fortis, 26 september 2008. Bedrijfssectoren Financiƫle instellingen Het Financieele Dagblad. Dierckx vervangt Verwilst als topman van Fortis, Z24.nl. Overheden nemen 49% belang Fortis, NOS.nl, 29 september 2008. Persbericht Fortis, 29 september 2008.
Fortisschikking in de laatste rechte lijn Leo Stevens Cie vermogensbeheer estate planning orderuitvoering te Antwerpen.
Was u in een bepaalde referentieperiode koper of houder van het aandeel? Was u een actieve of niet-actieve claimant/eiser? Het is belangrijk te weten dat de vergoeding toegekend wordt per aantal Fortis Units die nadien in 2012 een omgekeerde aandelensplitsing ondergaan hebben, d.w.z.

Contacteer ons