Meer resultaten voor aandeel fortis

 
 
aandeel fortis
Ex-aandeelhouders" krijgen hooguit 2 euro per Fortis-aandeel" Binnenland Nieuws HLN.
De circa 1.200 ex-Fortisaandeelhouders die advocaat Mischaël Modrikamen naar eigen zeggen vertegenwoordigt, zijn volgens hem niet" gebonden door het principeakkoord over het Fortis-verleden. De advocaat verwacht dat de schadevergoeding de aandeelhouders maximaal slechts 2 euro per aandeel zal opleveren. De" enveloppe van 12, miljard euro betekent volgens onze schattingen een schadevergoeding van minimaal 06, euro en maximaal 15, tot 2 euro per toenmalig Fortis-aandeel, aldus Modrikamen. Dat" lijkt eerder beperkt in het licht van de geleden schade." Hoewel de aandeelhouders die hij vertegenwoordigt, niet gebonden zijn door het principeakkoord, zegt de advocaat dat hij openstaat voor een gesprek met Ageas. Het Belgische Aandeelhouders Syndicaat Fortis ASF-SAF vindt dat er in het akkoord geen" of onvoldoende rekening gehouden wordt met Belgische procedures.
Rechter beslist: Fortis-verliezers krijgen vergoeding Brussel Het Nieuwsblad.
Alle analisten prezen het Fortis-aandeel aan. Fortis was een beetje het goede huisvader-aandeel. Van 22 naar 024, euro. Toen kwam de bankencrash door de economische crisis konden mensen het geld dat ze bij de banken hadden geleend niet meer terugbetalen en was Fortis virtueel failliet. Het aandeel kelderde.
Fortis Wikipedia.
Bronnen: dagkoersen aandeel Fortis op www.behr.nl en oude koersen en grafieken aandeel Fortis, 26 september 2008. Bedrijfssectoren Financiële instellingen Het Financieele Dagblad. Dierckx vervangt Verwilst als topman van Fortis, Z24.nl. Overheden nemen 49% belang Fortis, NOS.nl, 29 september 2008. Persbericht Fortis, 29 september 2008.
Schadevergoeding in zicht voor 200.000 Fortis-gedupeerden Economie Geld HLN.
Fortis kent geen schaamterood! Heb deze onbetrouwbare Instelling sedert lang verlaten. Wat over de andere beursgenoteerden? Nationale Bank voor wie de aandeelhouders minder zijn dan het vuil van de straat. Wat verbergt men ons. Hoe kan een aandeel met een intrinsieke waarde van 35.000 euro genoteerd zijn à 2900?
FORTIS Aandeel Aandelenkoers A118CC CA3495537928 finanzen.nl.
In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit zijn de mogelijkheden. Van CFD tot beurs en wisselkantoor. Lees de voor en nadelen van elke optie. Aandelenkoers Fortis Inc Cum Red First Pfd Shs J in CAD. Naar aandeel Fortis.
FORTIS Aandeel Aandelenkoers 881347 CA3495531079 finanzen.nl.
Realtime koers Fortis Inc. Aandelenkoers Fortis Inc in CAD Push activeren. Aandelenkoers Fortis Inc in USD Push activeren. De koers van 3284, USD aan de beurs AMEX komt bij de actuele wisselkoers overeen USD/EUR met een koers van 2810, Euro. Naar aandeel Fortis.
Op welke vergoeding hebt u recht als Fortis-gedupeerde?
Dit bedrag houdt geen rekening met de bijkomende retailtoeslag die u ontvangt als actieve claimant. Die bedraagt 050, euro per aandeel, met een plafond van 550 euro, en wordt toegekend aan het hoogste aantal aandelen dat in een van de betrokken periodes werd gekocht of aangehouden.
Rechter geeft groen licht om gedupeerde Fortis-aandeelhouders schadevergoeding van 13, miljard euro uit te keren.
De claims kunnen worden ingediend tot en met 28 juli 2019. Bent u aangesloten bij Deminor, Vereniging van Effectenbezitters VEB, Stichting FortisEffect, Stichting Investor Claims Against Fortis SICAF, ConsumentenClaim/Fortisclaim of bij de acties van meester Arnauts of Lenssens, volg dan nauwgezet hun instructies. Het precieze bedrag is afhankelijk van een aantal factoren zoals het aantal gedupeerden dat zich aanmeldt, in welke deelperiode u de aandelen aanhield of bijkocht en of u vóór 31 december 2014 aangemeld of geregistreerd was bij een van de hoger vermelde organisaties of acties actieve claimant. De vergoeding bestaat uit een vast basisbedrag per aandeel voor het hoogste aantal aandelen dat u in de boven vermelde periode aanhield, aangevuld met een of meerdere bedragen voor de aandelen die u in 1 of meer van de 3 deelperiodes zie onderaan de tabel aanhield of bijkocht.
Komt u in aanmerking voor de Fortis-schikking? Netto.
Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Bijna tien jaar na de ineenstorting van de bank-verzekeraar Fortis hebben gedupeerde aandeelhouders eindelijk uitzicht op een vergoeding. Komt u in aanmerking en welke stappen moet u dan ondernemen? De Fortis-schikking in 13 vragen en antwoorden.

Contacteer ons