Zoeken naar aandeel tomtom

 
 
aandeel tomtom
TomTom Beursbox.nl.
Het aandeel Tomtom is nog altijd niet boven de 96, gekomen en daaronder is het wat mij betreft niet interessant genoeg om een positie in te nemen. Beurs Aandelen Analyses, TomTom Tagged with: aandeel, positie, tomtom. Tomtom aandelenkoers moet eerst door 96.,
Advies Tomtom Overzicht actuele adviezen aandeel Tomtom.
Koersen Dollar Euro. JP Yen koersen. CH Frank koersen. Beleggen.nl Advies Tomtom Overzicht actuele adviezen aandeel Tomtom. 7414, 7496, 008, 111%., Aantal buy adviezen. Aantal hold adviezen. Aantal sell adviezen. Huidige adviezen: TomTom. Datum Instelling Target Advies. SP Equity Research.
Koers TomTom Actuele beurskoers TomTom aandeel.
Ook worden er historische koersen en een grafiek van het koersverloop van het aandeel TomTom aangeboden. Historie koersen TomTom. De historie van de koersen TomTom gaat terug tot 2005. Op 27 mei van dat jaar ging het aandeel TomTom naar de beurs.
TomTom Nieuws Aandeel DeBeurs.nl.
15 nov Reacties: 5 meer. Eventuele overname TomTom kan niet vijandig. AMSTERDAM AFN Een eventuele overname van TomTom kan alleen in overeenstemming met de directie plaatsvinden, aangezien de oprichters van TomTom inclusief topman Harold Goddijn 44 procent van het. 12 nov Reacties: 5 meer.
Beursadviezen voor aandelen TomTom door beursanalisten.
Overzicht beursadviezen TomTom. NIBC Markets geeft een neutral advies voor het aandeel TomTom met een koersdoel van EUR 700., Dinsdag 22 januari 2019 NIBC Markets. Kepler Capital Markets geeft een hold advies voor het aandeel TomTom met een koersdoel van EUR 800.,
TomTom aandelen analyse en beoordeling Aandelenkopen.nl.
In het jaar 2007 behaalde TomTom een koers van maar liefst 53, dit bleek iets teveel van het goede te zijn en de koers is dan ook gigantisch gedaald. In 2009 werd het dieptepunt bereikt met een koers van ongeveer 2., Door gratis aanbieders van navigatie zoals Nokia en Google, staat het aandeel van TomTom flink onder druk.
TomTom Aandeel advies Guruwatch.nl.
donderdag 7 maart 2019 0727: ABN AMRO herhaalt het koopadvies voor TomTom Meer. ING Equity Research herhaalt het koopadvies voor TomTom. woensdag 6 maart 2019 0957: ING Equity Research herhaalt het koopadvies voor TomTom Meer. ING Equity Research herhaalt het koopadvies voor TomTom.
TOMTOM Aandeel Aandelenkoers A0ET88 NL0000387058 finanzen.nl.
Tomtom heeft ruim 4.500 fte personeel in dienst. In 2015 was de omzet van het bedrijf iets meer dan 1 miljard euro op een winst van 183, miljoen euro. Aandelenkoers TomTom N.V. in EUR Push activeren. Naar aandeel TomTom. Marktkapitalisatie in Euro.
DPA Professionals DPA.
Wij gebruiken op onze websites functionele en analytische cookies om jou een optimale gebruikerservaring te bieden. Bovendien kunnen wij en andere derde partijen cookies plaatsen om je relevante advertenties te tonen en om buiten de websites van DPA relevante advertenties van ons te tonen.

Contacteer ons