Op zoek naar beleggen in aandelen met hoog dividend?

 
 
beleggen in aandelen met hoog dividend
Dividendaandelen Wikipedia.
Over die laatste categorie ondernemingen gaat het hier, waarbij het begrip hoog" niet exact te maken is. Bij een lage rentestand en daarmee samenhangend een eveneens gedaalde obligatierente, zoekt een deel van de beleggers elders naar een hoger rendement engels: yield. Mogelijkheden zijn dan onder meer: obligaties met een lagere rating en dus een hogere rente zoals die van minder bekende ondernemingen, achtergestelde leningen en hoogdividendaandelen. De toegenomen belangstelling voor dit soort effecten blijkt ook uit het bestaan van aandelenindices die het presteren van dergelijke aandelen volgen. In Amerika is dat de Dow Jones U.S. Select Dividend Index.
Dividend aandelen. Spaargids.be forum.
19/03 In de kijker: Hoe moet u nu verder op de beurs? 03/03 Beleggen begint met een klein bedrag. 21/02 In de kijker: Voorkeur voor Amerikaanse aandelen. 14/02 MeDirect verhoogt kosten voor transfert effecten fors. 12/02 Vier tips voor het optimale beleggingsplan. 11/02 In de kijker: Schrikt u ook van de kosten van uw beleggingen? TAK 21 spaarverzekeringen tip. Autoverzekering offerte nieuw. Brandverzekering offerte nieuw. 28/03 NN betaalt taksen op spaarverzekeringen zelf tot 26 april. 25/02 Foto woning volstaat voor berekening brandverzekering. 21/02 Generali publiceert opbrengsten tak21-spaarverzekeringen over 2018. 19/02 AG Insurance biedt korting op autoverzekering aan wie weinig rijdt. 15/02 Generali betaalt 2% premietaks zelf. 14/02 Beobank waakt over uw woning. 12/02 Is een omniumverzekering haar meerprijs waard? VAPZ voor zelfstandigen. Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen. IPT voor zelfstandigen. Veranderen van pensioenspaarfonds nieuw. Inschrijven op de nieuwsbrief. U bevindt zich hier: Home Forum Beleggen Fondsen en aandelen. Zoek Uitgebreid zoeken. Vergelijk via onze tools Effectenrekening Fondsen Beleggingsplannen. Berichten: 654 Lid geworden op: 19 Dec 2007 Contact.: Bericht door bruce666 8 Januari 2018, 1657.: Ik las het volgende.: Misschien moet u ook overwegen om aandelen te kopen, die een dividend uitbetalen.
Dividendfondsen: alternatief voor obligaties? MijnKapitaal.
Wat met mijn fondsen als mijn bank failliet gaat? 3 maanden ago. Screening van fondsen 1: wat en hoe 5 maanden ago. Screenings en Selecties. De evolutie van ons MijnKapitaal Mixerfonds: 1 week ago. De Mixerfonds FAQ 2 weken ago. Het Fixerfonds: portefeuille regelmatig inkomen 1 maand ago. MijnKapitaal portefeuille regelmatig inkomen 1 maand ago. De pessimisten-gids voor 2017 5 dagen ago. Outlook 2017 door Candriam 3 weken ago. Vooruitzicht 2017 volgens Robeco 4 weken ago. Negatieve rente: een grote bedreiging voor geld en economie 2 4 maanden ago. Tak21 / Tak23. Leren Beleggen voor Beginners. Leren Beleggen in Fondsen. Screenings en Selecties. Home Fondsen Dividendfondsen: alternatief voor obligaties? Dividendfondsen: alternatief voor obligaties? Posted By: Robokat on: 11 november 2015 In: Fondsen 17 Comments. Dividendfondsen beleggen in aandelen die een hoog dividend uitkeren.
Succesvol beleggen in aandelen op BeleggersPlaats.nl.
Over dividend Dividend als inkomen Groeidividend Hoog dividend. Succesvol beleggen in aandelen op BeleggersPlaats.nl. Aandelen van 10% tot 18% dividend. Afgelopen weekend was ik aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie die Brecht Arnaert organiseerde voor MACRO Trends. Ik sprak daar enkele van zijn abonnees die ook een dividendabonnement hadden bij BeleggersPlaats. Het werd me maar weer eens duidelijk hoe zeer men gericht is op een dividendrendement van 10% en meer. Nou, ik denk dat de echte dividendliefhebbers momenteel wel. Lees het volledige bericht. Weet u wanneer u beter kan verkopen? Er zijn vele beleggingsstrategieën uitgedacht over wanneer u het beste een aandeel kan kopen. Maar laten deze strategieën u ook weten wanneer u het beste kan verkopen? Wat omhoog gaat, gaat immers ook weer omlaag. Alles beweegt in cycli en met aandelenkoersen is dat niet anders.
Nieuws.
Mediabedrijf Berlusconi in zee met Fransen. Wall Street ziet winsten teruglopen. OESO roept fiscalisten bijeen na onthullingen. Justitie blijft Apple achter de broek zitten. Advies en Analyse. Balanceren tussen goed en fout. Veel risico bij fonds Pimco. Technische Analyse: Opmars van de AEX stokt. Ex-dividendoverzicht Nederlandse aandelen.
Welkom bij Van Lanschot Bankiers.
In 2013 startte Titus Darley met twee compagnons Ampar, een investeringsmaatschappij die uitsluitend participeert in ambachtelijke bedrijven met een verhaal. Wij investeren in bedrijven die ambachtelijke consumentenproducten maken voor het hogere marktsegment. Mijn eigen ambacht is die bedrijven te helpen om toekomstbestendig te worden.
Beleggen in vastgoed: via een aandeel of via een fonds? MeDirect.
Beleggen in vastgoed: via een aandeel of via een fonds? Vastgoedaandelen beleggen al in een ruime waaier van gebouwen. Zijn vastgoedbeleggingsfondsen dan eigenlijk wel nodig? Bron: De Tijd, 11/05/2016. De waarde van vastgoed volgt een eigen weg, los van die van aandelen of obligaties. Bijgevolg wordt vastgoed als een aparte activaklasse beschouwd die een portefeuille helpt te diversifiëren. Bovendien zijn vastgoedeffecten vrij stabiel, zeker in vergelijking met aandelen. Maar wat koopt u nu het beste: een vastgoedaandeel of een vastgoedfonds? We leggen de voor en nadelen in de weegschaal aan de hand van het rendement, het risico, de kosten en de fiscaliteit. In de voorbije vijf jaar realiseerden de Belgische gereglementeerde vastgoedvennootschappen of GVVs een gemiddeld jaarrendement koersstijging dividend van 97, procent.
Welke aandelen bieden de duurzaamste dividenden? Netto.
Peperdure energiedatabank voor slimme meters op de helling. Hoger dividend en opnieuw bonussen na topjaar Sofina. Biotechbedrijf Galapagos doorstaat laatste test met reumapil. Nieuwe CEO bij Celyad. De reumatesten van Galapagos in zes vragen. Galapagos is Brussels beste aandeel. Milquet trekt Kamerlijst cdH in Brussel dan toch niet. Welke aandelen bieden de duurzaamste dividenden? 15 januari 2016 0620.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. In tijden van rentetarieven die met het nulpunt flirten, kunnen dividenden een houvast bieden voor beleggers op zoek naar terugkerende inkomsten. Zeker in volatiele tijden zoals vandaag kiest u best voor bedrijven waarvan de winstuitkering duurzaam is. Met de huidige lage rentestanden zou je bijna medelijden krijgen met de renteniers die voor hun dagelijkse uitgaven moeten rekenen op hun rente-inkomsten. Wie 2.000 euro per maand wil hebben om van te leven via de opbrengst op een spaarboekje moet al 16 miljoen euro bij een grootbank parkeren. KBC en enkele andere banken verlaagden in december de rente op het klassieke spaarboekje naar 015, procent. Dat is inclusief de getrouwheidspremie van 010, procent. Met overheidsobligaties bent u niet veel beter af. Beleggen in Belgische staatsobligaties met een looptijd van 10 jaar levert u netto 065, procent op.
Dividendaandelen: stabiel en sterk.
De reden hiervoor is dat bedrijven die meer dividend uitkeren over het algemeen volwassener en behoudender zijn. Systematisch beleggen in aandelen met een hoog dividendrendement is dan ook een effectieve manier om de volatiliteit te beperken. Bovendien verbeter je hiermee tegelijkertijd het rendement.

Contacteer ons