Zoeken naar aandeel koersen

 
 
aandeel koersen
Fondsen en Koersen: Nationale-Nederlanden.
Fondsen Persoonlijk Pensioen Plan Pensioen Continu Plan. Koersen en fondsinformatie Index Volgend en Actief Beheerd. Koersen en fondsinformatie Passieve, Ambitieuze, Dynamische beleggingsvorm en Zelf Beleggen. Koersen en fondsinformatie Index en Profiel Mixfonds beleggingsvorm en Zelf Beleggen. Delta Lloyd Fondsen Particulier.
api voor aandelen koersen te volgen Spaargids.be forum.
Ik vroeg me af of er iemand hier ervaring heeft met een api van een beurssite om deze data in te laden. Dan kan ik een alert instellen per aandeel bij een bepaalde waarde., Ik was eerst aan het kjiken naar screen scraping maar api is wel makkelijker. Ik zou alles van de beurs van Brussel en Amsterdam willen volgen. Berichten: 38 Lid geworden op: 07 Jun 2016 Contact.: Re: api voor aandelen koersen te volgen.
8 fouten die u beter vermijdt op de Beurs Bolero.
Verkopen doen ze dan weer te vroeg, nog voor het aandeel zijn top heeft bereikt. Het omgekeerde komt net zo vaak voor. De koers van een aandeel begint te zakken en gretige beleggers kopen het aandeel in de hoop dat het snel zal herstellen.
Het aandeel Ageas.
Als gevolg van de vereenvoudiging van de juridische structuur van Ageas en de besluiten die tijdens de Buitengewone Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders op 28 en 29 juni 2012 zijn genomen, is het twinned share principe een Unit bestaande uit een aandeel ageas SA/NV en een aandeel ageas N.V.
Actuele koers.
Op deze prijspagina ziet u de bied, laat en midden koers in Euro's, Dollars, kilo's' en troy ounces. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan deze prijzen. Wanneer u bij een bepaalde prijs interesse heeft in het aan of verkopen van goud kunt u dat aan de rechterkant van de pagina aangeven.
BEL 20: BEL 20 koersen vandaag realtime BEL 20 Index koers, nieuws grafiek.
Overzicht individuele aandelen uit de BEL 20: koersen, analyses BEL 20 nieuws. Hier vindt u een lijst van alle BEL 20 bedrijven met ISIN en huidige aandelenkoers. In de kolom Analyse kunt u de symbolen gebruiken om toegang te krijgen tot analyses van het desbetreffende aandeel uit de BEL 20.
MSN Financiën-Aandeleneconomie, Belgiëbeleggen, beurskoersenbel20.,
Forse versnelling van inflatie voor elektriciteit. Economische groei versnelt tot 05, procent in tweede kwartaal. Aandeel Ontex schiet tot 10 procent hoger. Telenet lijdt verlies in eerste halfjaar. Sanoma groeit in Nederland en België. Accijnzen op diesel woensdag opnieuw omhoog.
Aandelen KBC en Dexia zakken tot laagste koers ooit economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Dexia kelderde 21 procent tot 121, euro en KBC kleurde 207, procent rood op 55, euro. Het aandeel KBC staat nu lager dan in januari, toen de Vlaamse overheid met 2 miljard euro noodhulp moest komen aanzetten. KBC Ancora, de monoholding boven de bank-verzekeraar KBC, slikte een verlies van 119, procent.
Aandelen opties actuele koersen ABN AMRO.
Internet en Mobiel. Service en Contact. Bekijk de actuele koersen van aandelen en opties. Terug naar het koersoverzicht. Komt u er niet uit? U belt ons. Op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.30 uur.

Contacteer ons