Resultaten voor philips aandeel

 
 
philips aandeel
PHILIPS Aandeel Aandelenkoers 940602 NL0000009538 finanzen.nl.
De belangrijkste markten voor Philips zijn Noord-Amerika, Europa en Aziƫ. Exclusief de lichttak heeft het bedrijf wereldwijd ruim 70 duizend werknemers. Het aandeel Philips heeft een notering aan de beurs Euronext Amsterdam en is opgenomen in de AEX-index voor de belangrijkste Nederlandse beursfondsen.
Koninklijke Philips Electronics grootaandeelhouders.
Woensdag 27 juli 2016 BlackRock Amerika. De informatie over de aandeelhouders van Philips zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiƫle Markten, de website van Philips en de website van de aandelenbeurs alwaar de aandelen van Philips genoteerd zijn. Koninklijke Philips Electronics belegger?
PHG Philips Kon Aandelen Investing.com.
Philips 2892, 034, 119%., Hieronder vind u meer informatie over het Koninklijke Philips NV aandeel. U kunt meer informatie vinden door naar een van de secties op deze pagina te gaan, zoals historische gegevens, grafieken, technische analyses en meer. Vorig Slot 2858.,
Philips aandelen kopen is hier mogelijk! Aandelenkopen.nl.
Het is verstandig om te kijken naar alternatieve aandelen die een lagere koers-/winstverhouding hebben. Ook is er te zien dat de winst per aandeel laag ligt ten opzichte van de koers die Philips aandelen momenteel hebben. Het verloop van het aandeel in de toekomst is nog enigszins lastig te voorspellen.
Philips Koninklijke Realtime koers Aandeel DeBeurs.nl.
Philips 2e kwartaal 2016. Mogelijk gemaakt door Nieuws 18 dec. Philips wint patentzaak in VS. Philips sluit tienjarige IT-deal in VS. Philips wil uitstoot met driekwart ve. Philips rondt schrappen aandelen af. University of Utah kiest voor Philips. Philips voelt hevigere concurrentie o.
Beurswijzer: onafhankelijk advies, slimmer beleggen.
11/10 De Braziliaanse aandelen zijn sterk gestegen dankzij het succes van de rechtse presidentskandidaat in de eerste ronde van de verkiezing. 10/10 Tata Motors 10/10 Banco Bradesco 08/10 Itau Unibanco 05/10 Samsung Electronics 04/10 Gold Fields 04/10 ICICI 03/10 Vedanta.
Het aandeel Philips kopen: Koers en analyse van de prijs.
De koers van het aandeel Philips is genoteerd in compartiment A van de markt Euronext Amsterdam in Nederland. Ook maakt het aandeel onderdeel uit van de berekening van de beursindex Euronext 100. Het aandeel Philips kreeg in maart 2011 zijn eerste beursnotering op 2385.,
Koers aandeel Philips Aandelenkoers grafiek.
TA: Opvallende bewegingen in Philips en ASMI. Eindelijk focus bij Philips; een ideaal instapmoment. Aandeel Philips; profiteren van een nieuwe 8-jaars high. Aandeel Philips duwt AEX richting de top van 2016. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Philips Koninklijke Aandeel advies Guruwatch.nl.
dinsdag 29 januari 2019 1104: Goldman Sachs herhaalt het koopadvies voor Philips Koninklijke Meer. ABN AMRO verlaagt het koopadvies voor Philips Koninklijke naar houden. dinsdag 29 januari 2019 0958: ABN AMRO verlaagt het koopadvies van maandag 21 november 2016 voor Philips Koninklijke naar houden Meer.

Contacteer ons