Zoeken naar welk aandeel kopen

 
 
welk aandeel kopen
Aandelen.
Zoeken Zoekresultaten Terug. Niet in de lijst? In deze lijst vindt u enkel de aandelen die actief door onze analisten worden opgevolgd. Zoekt u meer details over een ander aandeel? Vraag ons een specifiek aandeel op te volgen via het nummer.
De favoriete aandelen van. De Standaard.
De favoriete aandelen van. 20/07/2018 Kim Catechis. Kim Catechis is hoofd van de beleggingen in de emerging markets en volgt die markten al 22 jaar. In die tijd is de focus van de groeilanden volledig veranderd van energie en grondstoff.
Paul D'Hoore.'
Wie een aandeel koopt, koopt een stukje van een bedrijf. Wie een obligatie koopt, leent een stukje geld aan het bedrijf en krijgt daarvoor een vaste rente. Je moet zelf niet uitzoeken van welk bedrijf je het best aandelen of obligaties koopt of hoe het nu zit met de economie. De fondsbeheerder doet het allemaal voor jou.' Maar op de beurs spelen, is toch een groot risico? Nee, dat is het niet. Het is wel zo dat je niet weet of je 100 euro morgen 102 euro oplevert of 98. Als het bijvoorbeeld slecht gaat met de beurs en de prijzen van je aandelen zakken, moet je vooral rustig blijven. De waarde zal wel weer stijgen en ondertussen kan je koopjes doen en nieuwe aandelen kopen.
8 fouten die u beter vermijdt op de Beurs Bolero.
Verkopen doen ze dan weer te vroeg, nog voor het aandeel zijn top heeft bereikt. Het omgekeerde komt net zo vaak voor. De koers van een aandeel begint te zakken en gretige beleggers kopen het aandeel in de hoop dat het snel zal herstellen.
Welke aandelen uit de BEL20 kopen om een mooi dividendrendement te realiseren? OBLIS.
Daardoor staat dit bedrijf nummer 2 in de rangschikking, met een verwacht rendement van iets meer dan 7%. Dat is ook één van de belangrijkste aandachtspunten bij dit aandeel, want de beurskoers hangt sinds de financiële crisis uitgeteld in de touwen.
De top 5 beste aandelen van 2018 LYNX Beleggen.
U heeft de mogelijkheid om zeer voordelig aandelen te kopen of verkopen in vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld. Wereldwijd heeft u direct toegang tot meer dan 100 beurzen in 24 landen en kunt u voor en nabeurs handelen in uw favoriete aandeel.

Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze paginas, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.
Deze aandelen tipt Paul D'Hoore' voor 2018 VTM NIEUWS.
De Vlaamse telecomgigant staat op nummer drie van het aandelenlijstje. Telenet stort zich naast zijn klassieke internet, tv en telefonieactiviteiten ook al geruime tijd op de contentmarkt, met bijvoorbeeld een aandeel in De Vijver, de holding boven tv-zenders VIER en VIJF, en als aanbieder van heel wat sportwedstrijden op betaaltelevisie.

Contacteer ons