Op zoek naar aandeel apple?

 
 
aandeel apple
Aandeel Apple Aandelen Apple Populaire aandelen BinckBank.
Apple staat genoteerd op de Amerikaanse technologiebeurs Nasdaq. Er zijn ook opties beschikbaar op het aandeel Apple en je kunt nu zelfs beleggen in turbos met Apple als onderliggende waarde. Het tickersymbool is AAPL. Misschien wel het hipste en meest succesvolle merk van de 21 ste eeuw: Apple.
Apple is 1.000 miljard dollar waard VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
In augustus 2012 bereikte Apple een beurswaarde van ruim 630 miljard dollar. Ook dat was toen een record. Apple veegde daarmee het vorige record, dat op naam stond van Microsoft, van de tabellen. Toch zakte de waarde van het aandeel een jaar later.
Aandelen van Cirrus Logic krijgen flinke opdoffer na beslissing van Apple TechPulse.
Het is duidelijk dat het audiobedrijf er dus heel wat geld aan heeft verdiend. Nu dit mooie liedje uit is, zakt de omzet van Cirrus Logic met bijna vijftien procent. Op de beurs was de beslissing van Apple ook voelbaar, want het aandeel van het audiobedrijf zakte met meer dan tien procent.
AAPL Apple Aandelen Investing.com.
Analyses en Meningen. Hieronder vind u meer informatie over het Apple Inc aandeel. U kunt meer informatie vinden door naar een van de secties op deze pagina te gaan, zoals historische gegevens, grafieken, technische analyses en meer. Vorig slot 17315.,
Waarde van Apple daalt fors na berichten over tegenvallende iPhone-verkoop: Staat" van paniek op Wall Street" economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Het aandeel van Apple Inc daalde gisteren nog eens met bijna 2 procent; in vijf beursdagen verloor de techgigant zo al 80 miljard dollar 65 miljard euro aan beurswaarde. De zorgen van investeerders over de zwakke vraag naar iPhones blijven toenemen, na waarschuwingen van leveranciers.
Apple Koers Aandeel DeBeurs.nl.
Mogelijk gemaakt door Nieuws 25 mrt. Apple onthult langverwachte streaming. Apple vernieuwt ook iMacs. Apple: behandelen Spotify niet anders. EU bekijkt klacht Spotify tegen Apple. Weer prijsdump iPhones in China. Apple schikt met Frankrijk in belasti. Cijfers Apple voldoen aan verwachtingen.
Apple Koers, nieuws, agenda en adviezen van analisten.
26/03/2019 1047: Showtime bij Apple Bolero.be. 25/03/2019 2112: Apple omlaag op vrijwel vlak Wall Street DFT. 25/03/2019 1824: Apple stapt in nieuws, video en tijdschriften DFT. 25/03/2019 1812: Apple overwoog bod op Netflix en Disney DFT. 24/03/2019 1651: Apple neemt handschoen op tegen Netflix Tijd.be.
Aandelen Apple Alles over Apple aandelen en koers Apple. en meer.
Op deze manier beperkt u, uw verlieskansen en blijft u uitzicht houden op een aantrekkelijk rendement. Het is tevens mogelijk ook ook te handelen in binaire opties van Apple, hiermee kunt u op zeer korte termijn inspelen op de koersstijging van het aandeel Apple.
Koers Apple Actuele beurskoers Apple aandeel.
Het aandeel Apple is genoteerd aan de beurs van New York in de Dow Jones Index en de NASDAQ. De getoonde koers van Apple is de actuele koers. Ook worden er historische koersen en een grafiek van het koersverloop van het aandeel Apple aangeboden.

Contacteer ons