Meer resultaten voor een aandeel

 
 
een aandeel
Aandelen 1.1 Wat is een aandeel? Morningstar. Close.
Een aandeel is meer dan een stukje digitaal papier dat verhandeld kan worden. Wanneer je een aandeel koopt, wordt je voor een gedeelte eigenaar van de onderneming. De waarde van het aandeel kan stijgen of dalen en is afhankelijk van het succes van de onderneming.
Een aandeel is geen flappentapper De Tijd.
De fotograaf die milieuactivist werd. Een aandeel is geen flappentapper. 24 februari 2018 0700.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Hoed u voor bedrijven die u als aandeelhouder rot verwennen, ten koste van de toekomst. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee.
Aandeel Wikipedia.
In Nederland moet de overdracht van aandelen op naam in beginsel door een notaris worden vastgelegd in een notariƫle akte tenzij het gaat om een aandeel van een beursgenoteerde NV, dan is slechts een akte niet notarieel vereist 286c: lid 2 BW.
Verschillen tussen een aandeel en een obligatie? OBLIS.
Bij het kopen van een aandeel gokt u op een financieel positieve toekomst van de onderneming; bij een obligatie tekent u de uitlener als het ware een contract met de ontlener waarbij u over bepaalde zaken al meteen overeenstemming bereikt.
8 fouten die u beter vermijdt op de Beurs Bolero.
De koers van een aandeel begint te zakken en gretige beleggers kopen het aandeel in de hoop dat het snel zal herstellen. Zonder zich ook maar even af te vragen waarom dat aandeel zo sterk gedaald is. Is het een voorbijgaande koerscorrectie en mooie aankoopopportuniteit?
Wat is een aandeel? Wikifin.
Voor meer informatie over obligaties verwijzen wij u naar de rubriek obligaties op onze website. Een spaarder die een aandeel koopt van een bedrijf, wordt als aandeelhouder voor een stukje mede-eigenaar van dat bedrijf. Een aandeelhouder is bereid om risico te lopen.
Soorten aandelen Mijn geld en ik.
Voor het verhandelen van de aandelen heeft de vermelding van de nominale waarde eigenlijk geen belang. Het toenemend gebruik van aandelen zonder nominale waarde is dus een logische evolutie. Een aandeel zonder nominale waarde is een aandeel waarop niet vermeld staat welk deel van het kapitaal van een onderneming het vertegenwoordigt.
Wat zijn aandelen? Mijn geld en ik.
Als jij zo een aandeel koopt stel jij jouw geld ter beschikking en in ruil daarvoor word je voor een deel eigenaar van dat bedrijf. Een aandeel is dus niets anders dan een verhandelbaar bewijs van deelname in het kapitaal van een onderneming.

Contacteer ons