Op zoek naar aandeel hebben in?

 
 
aandeel hebben in
een groot aandeel hebben in Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Naast het dagelijks woon-werk blijkt ook het sociaal-recreatieve autoverkeer een groot aandeel te hebben in het veroorzaken van congestie. In addition to daily journeys between home and work, it appears that social-recreational traffic also plays a large part in causing congestion.
Aandeel hebben in: vertaling Nederlands Engels.
Home Woordenboeken Nederlands/Engels Zoek: aandeel hebben in. Nederlandse en Engelse zoekresultaten voor: aandeel hebben in. Uitgebreide vertaling voor aandeel hebben in Nederlands in het Engels. aandeel hebben in: Woord en zin splitter gebruikt. aandeel: board; part; section; segment; piece; portion; share; quota.
Wat zijn aandelen? Mijn geld en ik.
Wat zijn aandelen? Als bedrijven geld nodig hebben kunnen ze een lening aangaan bij de bank maar ze kunnen ook aandelen uitgeven. Als jij zo een aandeel koopt stel jij jouw geld ter beschikking en in ruil daarvoor word je voor een deel eigenaar van dat bedrijf.
aandeel hebben in Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Pools Russisch Pools Russisch. expand_more Meer woordenboeken. aandeel hebben in. aandeel" hebben in" vertalen Engels. aandeel" hebben in" in het Engels. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van aandeel" hebben in" in de context. Vergelijkbare vertalingen voor aandeel" hebben in" in Engels.
aandeel WikiWoordenboek.
Ze was dan ook een gewaardeerd lid van de werkgroep. gedeelte van iets. Dit bedrijf heeft een groot aandeel van de markt in handen en kan dus ook de prijs van haar goederen naar eigen goeddunken opvoeren. aandeel hebben in.
aandeel Vertaling Nederlands-Frans.
NL: aandeel op naam FR: action nominative. NL: preferent aandeel FR: action la de priorité of privilégiée. NL: maatschappij op aandelen FR: société la par actions. NL: aandeel hebben in FR: avoir part à, participer à. NL: verzekerde met aandeel in de winst FR: assuré participant le.
ook een aandeel hebben in de Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Lothar Bisky GUE/NGL: de ramp in Japan is niet enkel natuurlijk, de mens heeft hier ook een aandeel in, het toont aan welke wreedaardige machines we in Europa hebben. L'Allemand' Lothar Bisky Gauche unitaire a parlé d'une' catastrophe naturelle et humaine, qui montre quel genre de machines monstrueuses nous avons aussi en Europe.
aandeel hebben in Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Gewaarborgd moet worden dat universiteiten ook in de toekomst een groot aandeel hebben in de gesteunde projecten. It is necessary to ensure that in the future universities continue to play a substantial part in the projects promoted. a substantial part in the projects promoted."
geen aandeel hebben in de Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
représentent pas une partie importante du régime alimentaire d'un' quelconque sous-groupe." b wanneer de betrokken producten slechts een zeer gering aandeel hebben in de voeding van de Europese consument en wanneer zij geen groot aandeel hebben in de voeding van enige subgroep.;

Contacteer ons