Op zoek naar het aandeel?

 
 
het aandeel
Informatie over het aandeel.
Home Voor beleggers Informatie over het aandeel. Informatie over het aandeel. Analystenverslagen en presentaties aan beleggers. Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders. Corporate governance en statuten. Hier klikken voor de beurskoers van Texaf. Deze hyperlink brengt u naar de beurskoers van Texaf op het Euronext website.
Het aandeel Roularta.
Analisten die het aandeel Roularta volgen. Kapitaal en aandelen. Het maatschappelijk kapitaal van de NV Roularta Media Group bedraagt 80.000.00000, euro. Het wordt vertegenwoordigd door 13.141.123 volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.
aandeel Vertaling Nederlands-Frans.
aandeel in de gemeenschap. aandeel in de markt. aandeel in de opbrengst. aandeel in de winst. aandeel in een vennootschap. aandeel in het kapitaal. aandeel in vrije val. aandeel met nominale waarde. aandeel met stemrecht. aandeel op naam. aandeel per hoofd.
De of het aandeel? Welk lidwoord.
Bekijk hier de betekenis van aandeel. Deutsch: Aktie Bekijk of het der of die Aktie is. Français: part Bekijk of het Le o La part is. Jou of jouw: jouw aandeel. Wat rijmt er op aandeel. Elk of elke: Elk aandeel.
Traduction het aandeel français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Utilisez le dictionnaire Néerlandais-Français de Reverso pour traduire het aandeel et beaucoup dautres mots. Vous pouvez compléter la traduction de het aandeel proposée par le dictionnaire Néerlandais-Français en consultant dautres dictionnaires spécialisés dans la traduction des mots et des expressions: Wikipedia, Lexilogos, Oxford, Cambridge, Chambers Harrap, Wordreference, Collins, Merriam-Webster.
Het aandeel Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
het aandeel van deze 100. het aandeel van hernieuwbare 91. het aandeel dat 90. het relatieve aandeel 80. voor het aandeel 77. was het aandeel 75. bedraagt het aandeel 74. het aandeel van vrouwen 70. Het aandeel van de handelsbelastingen is doorgaans laag.

Contacteer ons