Meer resultaten voor winst per aandeel

 
 
winst per aandeel
AEX-index ging in 2018 dik in de min Executive Finance.
Ahold Delhaize het best presterende aandeel. In de AEX was supermarktconcern Ahold Delhaize afgelopen jaar het best presterende aandeel, met een koerswinst van ruim 20 procent. Bij de verliezers leverde ING met een kleine 39 procent het meest aan beurswaarde in. De bank stond onder druk na een uiteindelijk teruggetrokken beloningsvoorstel voor topman Ralph Hamers en schikte een witwasaffaire voor honderden miljoenen euro. Het zette het financieel concern onder zware politieke en publieke druk en de bank offerde uiteindelijk zijn financieel topman. Adyen met afstand de jaarwinnaar. Bij de middelgrote fondsen was beursnieuwkomer Adyen met afstand de jaarwinnaar. Sinds de beursgang in juni werd het betalingsbedrijf bijna 98 procent meer waard. Van de fondsen die heel 2018 aan de beurs genoteerd waren, deed beursintermediair Flow Traders het met een plus van dik 39 procent het beste. PostNL kelderde daarentegen 51 procent. Van alle aandelen op Beursplein 5 was het kleine Ease2pay de absolute winnaar, met een winst van maar liefst bijna 247 procent.
Begrippenlijst: W Winst per aandeel WPA Analist.be.
Ratio De winst per aandeel bereken je door de winst te pakken die de aandeelhouders toekomt en die te delen door het aantal aandelen. Merk op dat het om een ratio gaat: stijgt het aantal aandelen harder dan de winst, dan zal de winst per aandeel dalen.
Home KbcAncora.
29/11/2013 Wijzigingen in de Raad van Bestuur van de zaakvoerder van KBC Ancora. 21/11/2013 Melding onderschrijding van de minimum drempel. 19/11/2013 KBC Ancora kondigt de succesvolle verkoop van 47, miljoen KBC Groep-aandelen aan voor een opbrengst van 184 miljoen euro.
winst per aandeel Archieven Slim Beleggen.
Aanmelden / Registreren. Aanmelden / Registreren. Deze website gebruikt een account systeem zonder wachtwoorden. Wanneer u de toegang tot uw account verliest kan u inloggen met enkel uw e-mail adres. Berichten over winst" per aandeel." Banken vrezen voor een renteverlaging.

Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze paginas, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.
Winst per aandeel.wat is dit? Hoegeldmaken.nl.
Er zijn uiteraard nog meer ratios die kunnen bepalen of een aandeel winstgevend kan gaan worden. De winst per aandeel ratio is er echter één die heel eenvoudig is en ook goed kan worden toegepast op de lange termijn verwachtingen van een aandeel.
winst per aandeel Financieleinformatie.
Hoewel dat op het eerste zicht wel zo kan lijken, gaat het in werkelijkheid om erg eenvoudige wiskunde. Zon eenvoudige formule is de Winst per Aandeel Earnings Per Share of EPS. Dat is een aanduiding van het maximale dividend dat per aandeel uitgekeerd kan worden.
Econocom verdubbelt winst per aandeel Bedrijven Trends.
1 Keer gedeeld. Econocom verdubbelt winst per aandeel. Bruno Leijnse Redacteur bij Trends. 02/03/16 om 0908: Bijgewerkt om 0908.: Econocom blijft sneller vooruitgaan dan de markt. De organische omzet groeit met 8 procent, de recurrente bedrijfswinst zelfs met 23 procent.
BESI winst per aandeel BESI Euronext Amsterdam.
Winst per aandeel BESI. De winst per aandeel wordt in veel jaarverslagen aangeduid met de term earnings per share EPS. De WPA voor BESI wordt in jaarverslagen vaak op twee manieren berekend, de basis methode EPS basic en de verwaterde methode EPS diluted.

Contacteer ons