Meer resultaten voor aandeel in

 
 
aandeel in
Aandelen.
De verhouding tussen deze 2 getallen wordt het dividendrendement genoemd.: Dividendrendement in procent Dividend per aandeel / Beurswaarde per aandeel x 100. Het aandeel Colruyt heeft een beurswaarde van 465, en Colruyt besluit een dividend uit te keren van 112.
Bpost-aandeel in twee weken 700 miljoen lichter De Tijd.
Milquet trekt Kamerlijst cdH in Brussel dan toch niet. Exmar duikt in de rode cijfers. Brits parlement stemt vrijdag derde keer deels over Mays deal. Decuyper naar correctionele rechter in fraudezaak zonnepanelen. Lyft leidt golf van technieuwkomers naar de beurs.
Wat is een aandeel? Wikifin.
Hou voor ogen dat er een verschil bestaat tussen aandelen die wel en niet op een beurs noteren. Vergeet niet dat de waarde van een aandeel elke dag kan schommelen en dat het risico bestaat dat het aandeel niets meer waard is als een onderneming in moeilijkheden komt of failliet gaat.
Aandelen.
Zoeken Zoekresultaten Terug. Niet in de lijst? In deze lijst vindt u enkel de aandelen die actief door onze analisten worden opgevolgd. Zoekt u meer details over een ander aandeel? Vraag ons een specifiek aandeel op te volgen via het nummer.
Aandeel in de kijker Dierickx Leys.
Aandeel in de kijker Sofina KSJ oktober 2018. De portefeuillemaatschappij Sofina is al geruime tijd aanwezig in onze portefeuilles en onze fondsen. De familie Boël controleert de maatschappij via een reeks tussenholdings. Sofina investeert in een gediversifieerde portefeuille aandelen, waarvan een ruim deel een defensief karakter heeft.
ING neemt aandeel in Duitse FinCompare Computable.be.
ING neemt aandeel in Duitse FinCompare. 11 juni 2018 1145: Frederic Petitjean. Dit artikel delen.: ING Ventures heeft een investeringsronde van tien miljoen euro geleid in FinCompare, een Duitse fintech-startup. De bestaande aandeelhouders Speedinvest en Uniqa Ventures deden ook een duit in het zakje.
Kopen, huren en lenen Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
6 Ik heb meer geïnvesteerd in de aangekochte woning dan mijn partner, betekent dit dat ik automatisch een groter aandeel heb in de eigendom? Eén belangrijke regel dien je steeds in het achterhoofd te houden bij de aankoop van een woning: eigendom verkrijg je door een overeenkomst, niet door het betalen van de prijs.
Nieuwe mokerslag voor Nyrstar, aandeel en obligaties fors onderuit OBLIS.
Wij denken dat Trafigura zal proberen om een belang van ongeveer 20% aan te houden in het bedrijf, want het heeft veel moeite gekost om de afnameovereenkomsten veilig te stellen" zo voegde Ngotho er nog aan toe. In reactie op dit bericht ging de koers van het aandeel in vrije val.
Certificaat van aandeel Wikipedia.
2118a: BW: op zijn verzoek wordt de certificaathouder gevolmachtigd om het aan het betreffende aandeel verbonden stemrecht uit te oefenen in een in de volmacht genoemde algemene vergadering. Twee typen van certificaten zijn te onderscheiden: royeerbare certificaten en niet-royeerbare certificaten.

Contacteer ons