Meer resultaten voor aandeel in

 
 
aandeel in
Vfb Aandeel in de kijker Vfb Aandeel in de kijker Vfb Aandeel in de kijker.
17-06-2015 Bolero: aandeel in de kijker is Sipef 11/06/2015. 17-06-2015 Bolero: aandeel in de kijker is General Electric 11/06/2015. 17-06-2015 Leleux Associated Brokers: aandeel in de kijker is Airbus Group 11/06/2015. 17-06-2015 Bolero: aandeel in de kijker is Solvay 10/06/2015.
Aandeel in de erfenis JuridischForum.be.
Dus ik geef hier de waarde op van het onroerende goed in zijn staat dat het zich bevind. Maar bij aandeel" in het onroerende goed" moet ik daar iets invullen? 2, 2 jaar 8 maand geleden 24 jan 2016 1242.:
Vetsmelters moeten 24 miljoen euro ophoesten voor aandeel in. Gent De Standaard.
De vetsmeltbedrijven Verkest en Fogra moeten voor hun aandeel in de dioxinecrisis van 1999 een schadevergoeding van 24 miljoen euro betalen aan het Federaal Voedselagentschap FAVV. Bijna twintig jaar na het uitbreken van de dioxinecrisis heeft de Gentse correctionele rechtbank zich uitgesproken over de afhandeling van de schadevergoedingen.
Nieuw aandeel in de AEX Analist.be.
ArcelorMittal zal deze maand zijn roestvrijstaaldivisie naar de beurs in Amsterdam brengen, waarbij het aandeel direct een notering zal krijgen in de AEX index. Tegelijkertijd hebben sommige analisten besloten om hun taxaties voor ArcelorMittal opwaarts bij te stellen, omdat zij onder meer verwachten dat het staalconcern in het lopende jaar zal profiteren van de stijgende staalprijzen.
aandeel in de totale Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
des prêts accordés est restée relativement faible environ 10%." 1962-1965 naar een aandeel van 14 % in 1979; b een stijging van de invoer van landbouwprodukten, waarvan het aandeel in de totale invoer over dezelfde periode een stijging van 14 % naar.
ING neemt aandeel in Duitse FinCompare Computable.be.
ING neemt aandeel in Duitse FinCompare. 11 juni 2018 1145: Frederic Petitjean. Dit artikel delen.: ING Ventures heeft een investeringsronde van tien miljoen euro geleid in FinCompare, een Duitse fintech-startup. De bestaande aandeelhouders Speedinvest en Uniqa Ventures deden ook een duit in het zakje.
aandeel Vertaling Nederlands-Frans.
aandeel in de gemeenschap. aandeel in de markt. aandeel in de opbrengst. aandeel in de winst. aandeel in een vennootschap. aandeel in het kapitaal. aandeel in vrije val. aandeel met nominale waarde. aandeel met stemrecht. aandeel op naam. aandeel per hoofd.
aandeel in de winst Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen: aandeel in de winst DE aandeel in de winst EN aandeel in de winst ES. Vertalingen aandeel in de winst NLFR. aandeel in de winst. participation aux bénéfices; participation aux résultats; intéressement; participation bénéficiaire; part de bénéfice.
aandeel in de erfenis Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: aandeel in de erfenis DE aandeel in de erfenis EN aandeel in de erfenis ES. Vertalingen aandeel in de erfenis NLFR.

Contacteer ons