Zoeken naar welk aandeel nu kopen

 
 
welk aandeel nu kopen
Welke aandelen kan je het beste kopen?
De fundamentele aspecten van een aandeel, ofwel de onderliggende cijfers toekomstverwachtingen, spelen dan maar een marginale rol. Welke aandelen je het beste kan kopen is dan ook een wat vreemde vraag, aangezien bij beleggingen op de korte termijn het aandeel maar weinig uitmaakt. Wanneer je gaat handelen in aandelen is het namelijk niet echt belangrijk om welk bedrijf het gaat, nee, het gaat meer om de situatie waar het aandeel zich nu in bevindt.
Aandelen.
Zoekt u meer details over een ander aandeel? Vraag ons een specifiek aandeel op te volgen via het nummer. 02 542 33 51. van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 16 uur. Geen resultaten gevonden.
Formulier selectiecriteria.
BeursadviesPro.be: Koop/verkoop signalen voor aandelen door beursanalisten.
Credit Suisse geeft een outperform advies voor het aandeel Orange Belgium met een koersdoel van EUR 2100., Donderdag 21 maart 2019 Credit Suisse. Kepler Capital Markets geeft een hold advies voor het aandeel IBA met een koersdoel van EUR 1350.,
Mister Market Magazine Kleine belegger, grote troeven.
Leestips uit nummer 69. Welk aandeel wordt Zanna's' nieuwe aanwinst? In haar lievelingen-top10 staan er 5 die ze nog niet in portefeuille heeft. Of wordt het toch een zesde. Interview met Charles Ponzi, de bekendste oplichter aller tijden. Hoe lapte hij het hem? Wat dreef hem? Wat dreef zijn duizenden volgers? En nu we toch de Jambersiaanse toer opgaan: wat drijft Donald Trump?
De favoriete aandelen van. De Standaard.
De favoriete aandelen van. 28/02/2019 Jacky De Donder. Jacky De Donder focust op drie aandelen die noteren op de Amerikaanse groeibeurs Nasdaq en al een serieuze sprong hebben gemaakt, maar toch nog potentieel hebben op langere termijn. De favoriete aandelen van.
8 fouten die u beter vermijdt op de Beurs Bolero.
Verkopen doen ze dan weer te vroeg, nog voor het aandeel zijn top heeft bereikt. Het omgekeerde komt net zo vaak voor. De koers van een aandeel begint te zakken en gretige beleggers kopen het aandeel in de hoop dat het snel zal herstellen.
De favoriete Belgische aandelen van analisten Finance Trends.
Als" de belangrijkste merken van AB InBev op de markt komen in de regio's' waar alleen SABMiller actief was, moet dat een boost geven aan de omzet, verwacht KBC Securities. De" volatiliteit van de munten in groeilanden zoals Brazilië en Mexico blijft het belangrijkste risico, want AB InBev rapporteert in dollar" Er zijn risico's, maar volgens KBC Securities is de koers van het aandeel te ver teruggevallen.
Aandelen zijn veel goedkoper, moet je nu kopen? RTLZ.
Aandelen zijn veel goedkoper, moet je nu kopen? Paul le Clercq 01 november 2018 1705: @Paul_le_Clercq. De beurzen blijven zeer beweeglijk. In oktober daalde de AEX met ruim 55, procent. Aandelen zijn dus veel minder duur geworden. Hoe komt het en is het einde van de koersdalingen bereikt? De maand oktober is vaak een beroerde en nerveuze maand, dat bleek afgelopen maand maar weer eens. Maar of de bodem werd bereikt is lastig te zeggen, aldus beurscommentator Durk Veenstra. Hij wijst er wel op dat de waarderingen van aandelen veel lager zijn. De koerswinstverhouding, de mate waarin de winst per aandeel in de koers is verwerkt, lag onlangs rond het laagste niveau in vier jaar op de Amsterdamse beurs.

Contacteer ons