Resultaten voor bam aandeel

 
 
bam aandeel
Beursadviezen voor aandelen Koninklijke BAM Groep door beursanalisten.
InsingerGilissen geeft een aanbevolen advies voor het aandeel Koninklijke BAM Groep met een koersdoel van EUR 500., Donderdag 14 december 2017 InsingerGilissen. Kepler Capital Markets geeft een hold advies voor het aandeel Koninklijke BAM Groep met een koersdoel van EUR 400.,
BAM beurskoersen BAMNB Euronext Amsterdam.
Overzicht van de actuele beurskoers van Koninklijke BAM Groep en de koers van het aandeel over de afgelopen jaren. De koers-informatie is gebaseerd op de slotkoersen van het aandeel Koninklijke BAM Groep en wordt dagelijks bijgewerkt. Toggle navigation Onderwerpen. Winst per aandeel.
Koers Bam aandeel Realtime koersen Bam.
Het bedrijf BAM is vooral in Europa actief in zowel Nederland, België, Duitsland en Ierland als het Verenigd Koninkrijk. BAM heeft een beursnotering aan de Amsterdamse effectenbeurs. In het overzicht hierboven vindt u de actuele koers van het aandeel BAM.
Koers BAM Actuele beurskoers BAM aandeel.
BAM, voluit Koninklijke Nederlandse BAM Groep, is actief in de bouw, techniek, infra, en vastgoedsector. Oorspronkelijk stond de afkorting BAM voor Bataafsche Aanneming Maatschappij. Het aandeel BAM is genoteerd aan de beurs van Amsterdam. De getoonde koers van BAM is realtime.
BAM Groep Koninklijke Koers Aandeel IEX.nl.
BAM verduurzaamt woonflat in Scheveni. 02 okt Nieuwsbericht. BAM legt busbanen aan in Leeds 27 sep Nieuwsbericht. BAM legt glasvezelkabels voor Eurofiber 25 sep Nieuwsbericht. Binnenkort: 08 nov Omzetcijfers Q3 2018. Ratio's' Verwachting Meer. Winst per aandeel. Dividend per aandeel.
BAM dividend, dividendrendementen Analist.be.
BAM is marktleider in Nederland en heeft marktposities verworven in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Het aandeel BAM wordt verhandeld op de beurs van Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de AEX-index ISIN: NL0000337319/ Mnemo: BAMNB.
BAM Groep Koers, nieuws, agenda en adviezen van analisten.
Laatste nieuws over BAM Groep. 19/10/2018 1859: De Nul en BAM renoveren Luikse stuwdam Tijd.be. 18/10/2018 1124: BAM: we blijven oog houden voor veiligheid DFT. 17/10/2018 1338: Duitse opdrachten voor BAM DFT. 15/10/2018 1125: BAM krijgt opdracht in België DFT.

Contacteer ons