Op zoek naar aandeel unilever?

 
 
aandeel unilever
Koers Unilever Actuele beurskoers Unilever aandeel.
Het aandeel Unilever is dan ook genoteerd aan de beurs van Amsterdam en aan die van Londen. De getoonde koers van Unilever is realtime. Ook worden er historische koersen en een grafiek van het koersverloop van het aandeel Unilever aangeboden.
Analisten noemen Unilever op fair value Analist.be.
De koers van het aandeel Unilever lijkt nu, mede door de recente koersstijgingen van de voorbije maanden van het aandeel, in evenwicht te zijn met de meeste taxaties. Het gros van de analisten noemt het aandeel daarom nu Unilever op dit niveau momenteel prima gewaardeerd.
Beursonline.nl Beleggen in aandelen met de beste adviezen en tips.
De bron voor hoogwaardig financieel nieuws, real-time koersinformatie, beursagenda en een druk bezocht forum. Galapagos en Altice stelen show op beurs. 29 mrt AMSTERDAM AFN Biotechnologiebedrijf Galapagos en kabel en telecomconcern Altice Europe waren vrijdag grote winnaars op de beurs in Amsterdam.
Unilever BeleggersBelangen.nl.
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 4 jan 1600.: Unilever ziet belangrijk koersniveau sneuvelen. Unilever heeft het grootste deel van 2017 doorgebracht in een zijwaartse beweging. Telkens was daarbij het 4750-niveau, de ondergrens waar nieuwe koopinteresse in het aandeel zichtbaar werd.
Unilever Cert. Aandeel advies Guruwatch.nl.
JPMorgan Cazenove herhaalt het houdadvies voor Unilever Cert. dinsdag 29 augustus 2017 2303: JPMorgan Cazenove herhaalt het houdadvies voor Unilever Cert. RBC Capital Markets verlaagt het houdadvies voor Unilever Cert. donderdag 10 augustus 2017 1644: RBC Capital Markets verlaagt het koersdoel van Unilever Cert.
Unilever Certificate Koers Aandeel IEX.nl.
Winst per aandeel. Dividend per aandeel. Cashflow per aandeel. Guruwatch adviezen Meer. Bryan Garnier Co. Exane BNP Paribas. TA updates Meer. Unilever herstelt richting de weersta. Unilever maakt een draai naar boven. Unilever laat tussentijdse oplevingen. Unilever laat tussentijdse oplevingen.
Unilever weert zich tegen vijandige overname door Kraft Heinz economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Zo zouden enkele jaren geleden private equityfonds KKR bekend van de beruchte overname van Nabisco en in het verleden eigenaar van VD, Proctor Gamble en Nestlé een overnameplan hebben bedacht, maar dat is nooit uitgevoerd. Waren ingewijden op voorhand op de hoogte van het bod van Kraft Heinz op Unilever? Vorige week woensdag, twee dagen voordat het bod bekend werd, was het volume van de optiehandel het grootst in zeven jaar. Toen vrijdag het bod werd bekendgemaakt konden ze hun winst binnenhalen: de waarde van het aandeel was met 13 procent gestegen.
Beleggen wereldwijd tegen lage kosten online broker DEGIRO.
Voorheen was beleggen vaak beperkt tot beurzen in Europa of de Verenigde Staten Door middel van één platform krijgen alle beleggers bij DEGIRO toegang tot beurzen en producten wereldwijd. Dit betekent dat particuliere beleggers hun vermogen veel beter kunnen spreiden.
Unilever adviezen, aandeleninformatie, analisten Analist.be.
Aandeel Unilever aan kop qua Nederlandse dividendaandelen. Analisten noemen Unilever op fair value. Aandeelhouderschap Unilever vrij verdeeld. Aanzienlijk dividendrendement Unilever. Analisten verwachten over 2018 dalende omzet Unilever, vrij hoog dividend. Unilever in top-50 s werelds meest bewonderde bedrijven, Apple op 1.

Contacteer ons